Членове

АБ

АБ ТЕРМ ООД

Основните продукти на фирмата са: Кухненско оборудване – маси, мивки, стелажи, абсорбатори, шкафове и др. Които са в номенклатурата за производство и също по индивидуални изисквания на клиента.

За контакти

гр. Кюстендил 2500,
ул."Мориц Леви" № 4


тел.: (078) 55 07 78
тел./факс: (079282) 280; 079282 282 
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.abterm.com

 
АВА-М

АВА-М ООД

Производство на изделия от неръждаема стомана.

Инженеринг и комплексни доставки на професионално кухненско оборудване.
Нестандартно ресторантьорско оборудване.

За контакти

гр. София 1220
бул. Илиенско Шосе No.8


тел.: (02) 938 48 40
тел./факс: (02) 938 49 40
моб.: 088 74 11 200
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.ava-m.com

 
Авенди

Авенди ООД

Авенди е водеща компания в маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки с годишен оборот  от над 111 млн. лв.
 
Компанията дистрибутира водещи световни марки като Baileys, Bushmills, Captain Morgan, Dilmah, Efes, Grolsch, Guinness, Hellmann's, Hennessy, HiPP, J&B Rare, Johnnie Walker, Knorr, Kotanyi, Lipton, MAM, Moet&Chandon, Monin, Nestle Purina, Perrier, Pilsner Urquell, Sanpellegrino, Smirnoff, Tabasco, Tefal, Vittel и други.

Авенди е част от ВМ Финанс Груп – бизнес структура, състояща се от 11 компании (www.vmfgroup.com).

Един от "Най-добрите работодатели" в България и Централна и Източна Европа за 3 последователни години.

За контакти

Авенди ООД
гр. София
Бул. "Искърско Шосе" № 7
Търговски Център "Европа"
Сграда 12 , ет.2
тел.: 02/973 1181
факс: 02/9790860

Авенди ООД
гр. Пловдив
ул. Капитан Райчо  56,
Търговски Център '' Грант ''
Адм. сграда 5 , ет.5, офис 9-10
тел./факс : 032 /632 086

Авенди ООД
гр. Варна
бул."Владислав Варненчик" 281
База "Димят"

Авенди ООД
гр. Бургас
СЕВЕРНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА
СКЛАДОВА БАЗА СОМАТ, СКЛАД МУВИО ЛОДЖИСТИКС
тел./факс : 056/ 521 197

уеб сайт: www.avendi.bg

 
Арт

Арт Флейм ООД

ArtFlame е холдингово дружество, създадено в гр. Кишинев, Република Молдова. То е специализирано както в търговията с електричeски камини и аксесоари за тях, така и в производството на облицовки за електричeски камини и е изключителен представител за Източна Европа на един от най-големите и доказани производители на електрически камини в света.

Дружеството ArtFlame е основано през 2004г. в гр.Кишинев, Република Молдова. Големият интерес към електрическите камини ArtFlame води до бързото му развитие и през 2010г. то става пазарен лидер в търговията с електричeски камини, с редица представителства в Република Молдова.

Големият интерес и непрекъснатият стремеж за развитие, кара собствениците на дружеството да се насочат към търсенето и развиването на нови пазари.

През 2015г. ArtFlame открива свое представителство в Румъния. Маркетинговата стратегия, приложена в Молдова, се оказва успешна и в Румъния, и ArtFlame успява бързо да се наложи на Румънския пазар.

Натрупаният опит и успешната фирмена политика на Молдовския и Румънския пазар дава силен тласък на дружеството. 

В началото на 2016г. ArtFlame открива своето първо представителство в Република България. В България фирмата стартира, прилагайки същата, вече доказала се маркетинговата стратегия, и това бързо дава своя резултат. Само в рамките на една година ArtFlame успешно се налага на Българския пазар, изграждайки солидна дистрибуторска мрежа.

В средата на 2018г. ArtFlame вече има три собствени шоурума в градовете София, Варна, и Бургас, като до края на годината се предвижда откриването на шоурум и в град Пловдив.

Сред основните дистрибутори на ArtFlame в България са водещите вериги хипермаркети Mr.Bricolage, Praktiker, HomeMax, MASTERHAUS, ТеМакс, КРЕЗ и др.

Освен от своите шоуруми и дистрибуторската си мрежа, ArtFlame успешно предлага продуктите си и on-line, както през своя интернет магазин www.kamin.bg, така и през платформите на www.Emag.bg, www. Mallbg.com и др.

В края на 2016г. ArtFlame започва изграждането на собствена фабрика за производство на облицовки за електрическите камини за вграждане в гр.Кишинев, Република Молдова. В средата на 2017г. тя вече е факт.

В края на 2016г. ArtFlame започва да планира навлизането си в Италия, Сръбия, Босна и Херцеговина, Гърция, Черна гора и Македония. В средата на 2017г. планът е частично реализиран.

От началото на 2017г. продуктите на ArtFlame се предлагат в Италия от нашия дистрибутор фирма Imei srl.

От средата на 2017г. продуктите на ArtFlame се предлагат в Сръбия, Босна и Херцеговина, Македония и Косово от нашия дистрибутор фирма Prity YU DOO.

Ние от ArtFlame, високо ценим нашите клиенти и се стремим непрекъснато да им предлагаме висококачествени иновативни продукти, с доказано качество, на ниски цени!

Ние от ArtFlame, ще продължаваме да развиваме нашата дистрибуторска мрежа както на местно, така и на международно ниво, в стремежа си да бъдем все по-близо до Вас – Нашите клиенти!

За контакти

[email protected]

www.kamin.bg

www.facebook.com/KaminiteBG

+359 894 506 485

+359 897 055 657


Шоурум – София

гр. София, ул. Спас Соколов № 3


Шоурум – Варна

гр. Варна, бул. Съборни № 19


Шоурум – Бургас

гр.Бургас, ул. Иларион Макариополски № 12

уеб сайт: www.kamin.bg

 
ВЕРА

ВЕРА 94 ЕООД

Професионално кухненско оборудване. Проектиране, 3D визуализация, доставка, монтаж, обучение и следгаранционен сервиз. Производство и директен внос на:

 • Неутрално оборудване
 • Барово оборудване
 • Хладилно оборудване
 • Топлинно оборудване
 • Парни конвектомати Rational

За контакти

гр. София
ул. Кукуш №1 /ИМЗ/


тел.: (02) 821 11 27
факс: (02) 821 12 45
E-mail: [email protected]

уеб сайт: www.vera94.com

 
ВЕРТЕКС

ВЕРТЕКС ООД

Професионално хотелско , ресторантско и барово оборудване.

Изделия от:

 • стъкло
 • порцелан
 • опал
 • прибори за хранене - CrNi
 • барови аксесоари и др.

Директен вносител от водещи световни производители: KUTAHYA PORCELAIN, HISAR,ARCOS, NEW GLASS, BORGONOVO,DURALEX, LACOR, IBILI, ALLUFLON

За контакти

гр. София 1220
бул. „Рожен" № 25 Б


тeл./факс: (02) 9386000
тeл./факс: (02) 8360100
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected] 

уеб сайт: www.vertex.bg

 
ВИНТЕРХАЛТЕР

ВИНТЕРХАЛТЕР БГ

Доставка, монтаж, поддръжка и сервиз на професионални съдомиялни машини с марка "Winterhalter" и професиoнални фреш машини с марка "Zumex".

За контакти

гр.София, бул. Братя Бъкстон №40, ет.3, офис 2;


E-mail: [email protected]

тел/факс: 02/ 958 81 35

 

уеб сайт: www.winterhalter-bg.com

 
Врита

Врита ООД

Фирма Врита ООД е дистрибуторска компания, официален представител за България на компаниите BRITA GmbH-Germany и iSi GmbH-Austria. 

BRITA GmbH-Germany е водещ световен лидер в сферата за пречистване на питейни води. Компанията произвежда водни филтърни системи както за домакински, така и за професионални нужди.

BRITA професионалните филтърни системи са предназначени за хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Те се монтират на кафе машини, кафе автомати, конвекторни фурни, комбинирани фурни с пара, миялни машини и ледогенератори и Ви осигуряват винаги най-добрата вода - за най-изисканите ястия, кулинарни изкушения и напитки.

iSi GmbH е австрийска компания, която произвежда сифони за сметана и сода. С тях можете да приготвяте лесно десерти, сосове, еспуми, алкохолни и безалкохолни коктейли и други. iSi сифоните са необходими артикули за всеки ресторант, кафене или сладкарница.

За контакти

Врита ООД
ул. Княз Борис I, No. 2, ет. 1, офис 1
гр. Бургас 8000
тел/ факс : 056/840967, e-mail: [email protected],  уеб сайт: www.vrita.net

уеб сайт:

 
ДОТЕЛ

ДОТЕЛ ЕООД

Фирма Дотел предлага пълно оборудване за хотели и ресторанти.

Нашият стремеж: да удовлетворим ежедневните нужди на всякa туристическа индустрия, с удобни за потребителя продукти от порцелан, стъкло, инокс, пластмаса; (чинии, прибори, чаши, бюфет, кухня, хаускиипинг идр.)

За контакти

гр. София
ул. Отец Паисий № 44

тел.: (02) 964 09 55
тел.: (02) 964 09 56
мобилен: 0898 62 12 53
мобилен: 0888 57 06 04
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.dotel.bg

 
Европейска

Европейска Академия за Обучение и Развитие

„Европейска Академия за Обучение и Развитие“ е лицензиран център за професионално обучение (ЦПО) към Пропър Дивелопмънт ООД. Центърът е основан през 2012 г. и е със седалище в гр. София. Специализиран е в предоставянето на професионални обучения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и стопанското управление, които са съобразени с тенденциите в европейското образование и обучение. Сертифициран е от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) към Министерски съвет, с лицензия № 201212976. „Европейска Академия за Обучение и Развитие“ притежава 2 самостоятелни учебни бази, разположени в град София. Едната е предназначена за провеждане на теоретични групови и индивидуални занятия. А другата, разполага с две самостоятелни професионално оборудвани учебни кухни, което го превръща в най-големия и най-модерния учебен център в България.

Ключов аспект от дейността на Пропър Дивелопмънт ООД са корпоративните обучения и консултации за хотели и ресторанти. Друго направление в дейността на компанията е разработването, участието и управлението на национални и международни проекти по различни програми. Част от програмите, по които работи Пропър Дивелопмънт ООД, са Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", Lifelong Learning Programme, Еразъм +, „Иновации и конкурентоспособност“ и др.

За контакти

За контакти:

гр. София, 1373, 

ж. к. Красна поляна 2, ъгъл на ул. Атанас Кирчев и Спас Вацов

тел.: 0888 63 97 85

e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.euroacademybg.com

уеб сайт: www.euroacademybg.com

 
ЕЛИДИС

ЕЛИДИС ООД

Предлагаме широка гама от модерно и уникално оборудванеза планински, морски и
балнеоложки туризъм – мини-барове, сешоари, сейфове, охладители за вино, вода
и спиртни напитки, ледогенератори, фризери и др.

За контакти

гр. София 1000,
бул. ”П. Евтимий” № 1


тел.: (02) 980 73 03, (122, 109)
факс: (02) 980 79 83
мобилен: 0888 937 137
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.elidisbg.com

 
Енко

Енко Вендинг

Ние осигуряваме на клиентите си еспресо удоволствие чрез най-висок клас кафе, кафе машини и сертифицирано обслужване. Енко Вендинг разполага със собствена търговска, сервизна и логистична мрежа в цялата страна. 

Компанията развива и популяризира марка кафе Baristo – автентично еспресо, селектирано от висококачествени кафе сортове от цял свят, изпечени и пакетирани в семейни фабрики в Италия – кафе експерти, съчетаващи традиции и модерни технологии.

Официален представител на: Philips Saeco - Vending & Professional, Rancilio, Egro, Jacobs Vending, кафе Baristo, Gaggia, Satro и др.

За контакти

Централен офис Енко Вендинг:

гр. София 1186

ул. Черно море 4

тел.: 0700 17770 / 02 9621000

факс: 02 8622525

e-mail: [email protected]

www.baristo.info ; www.gaggia-bg.com

уеб сайт: www.enco-vending.com

 
ЗМЕЕБОРЕЦ

ЗМЕЕБОРЕЦ ООД

Всички необходими аксесоари за сладкарство, кетеринг, карвинг и ресторантьорство. Поставки, мини чашки и чинийки за аранжиране в модерен стил. Помощни машини и литература. Изкуктво за маса.

За контакти

гр. София 1505
кв. Редута
ул. Кадемлия 6
тел./факс: (02) 944 20 53
мобилен: 0888 619 693
e-mail: [email protected]

Магазин

гр. Варна, ул. Ангел Кънчев № 69 моб.тел. 0889506007 e-mail: [email protected]

Регионален офис
гр. Монтана
тел.: (096) 306 987
факс: (096) 300 987

уеб сайт: www.zmeeborets.com

 
ИНОКС

ИНОКС Р (INOX R)

Проектиране, изработка и монтаж на неутрално оборудване, машини и съоръжения за хранително вкусовата промишленост.


За контакти

София, с. Доброславци, ул. Отава 34 А (Бивш Стопански двор)
Тел: 02/44 36 176
Факс: 02/44 13 617
Моб. Тел:0887 81 19 53
www.inox-r.com
уеб сайт: www.inox-r.com

 
ИНТИМПЕКС"

ИНТИМПЕКС

Професионално ресторантско и барово оборудване. Фирмата разполага със собствена административна сграда, специализиран шоу-рум за професионална техника, резервни части и сервиз в София, основна складова и производствена база в гр.Елин Пелин, шоу-рум и сервизна база в кк Слънчев бряг, както и партньори в големите български градове.

Това, което ние можем да предложим на нашите клиенти е:

- технологично проектиране на обекти /с допълнение по ЕЛ, ВИК и ОВ/;

-  внос на оборудване от водещи производители;

- производство на неутрално и нестандартно оборудване;

- доставка до обекта на клиента и монтаж;

- гаранционен и извън гаранционен сервиз;

- продажба на резервни части на едро и дребно 

 

За контакти

гр. София 1505
ул. Гълъбец № 12


тел.: (02) 942 37 00
тел.: (02) 942 37 37
факс: (02) 942 37 77
e-mail: [email protected]/* */

уеб сайт: www.intimpex.com

 
Италианската

Италианската търговска камара в България

Италианска Tърговска Камара в България е частна асоциация с нестопанска цел, регистрирана в Софийски Градски Съд и призната от италианското правителство с министерски Декрет по смисъла на италиански Закон 518/70 от октомври 2006г. Целите на сдружението са да насърчава и подпомага търговския, културен и икономически обмен между България и Италия и като предоставя услуги на български и италиански малки и средни предприятия, институции и асоциации заинтересувани към съответния пазар.

За контакти

гр. София 1504
ул. Оборище 1 / В, ет. 6
тел.: (02) 8463280/1
факс: (02) 8463281
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.camcomit.bg

 
КАН

КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ

Фирма „КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД е създадена през 1991 година като първата частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни, корпусни и тапицирани мебели предназначени за публични институции, учебни заведения и обществени сгради в страната. Металните части се боядисват прахово. Меката мебел се произвежда в клас ЛУКС. Прилага се широкоформатен индустриален печат. 

Производствената база е разположена върху 17 000кв. м. площ от които над 7000 кв. м. е застроена. "КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ" ООД разполага със собствени представителни офиси в градовете Ямбол, Пловдив, София, Русе и Бургас, както и с гъвкава мрежа от дистрибутори в цялата страна. 

Във фирмата е въведена Интегрираната система за управление отговаряща на изискванията на международните стандарти за управление на качеството (ISO 9001 ), за управление на околната среда (ISO 14001 ), и за управление на здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001 ). Интегрираната система за управление позволява най-оптимално да изпълним изискванията за подобряване на околната среда, безопасността на труда и качеството.

За контакти

Адрес: с. Кукорево 8673, обл. Ямбол, общ. Тунджа, ул. Граф Игнатиев 52
Тел.: 046/667900
Факс: 046/667904
Моб. телефон: 0885/013468
Нац. телефон: 0 700 100 66
E-mail: [email protected]
GPS координати: 42.439955, 26.535269


уеб сайт: www.cansportbg.com

 
Мултивак

Мултивак България ЕООД

Предмет на дейност: МУЛТИВАК България ЕООД е доставчик на опаковъчни решения за българската промишленост, произведени от групата MULTIVAC- вакуум опаковъчни и етикетиращи машини, системи за контрол и инспекция, роботизирани опаковъчни линии, както и продукти произведени от партньорите на MULTIVAC-машини за нарязване, системи за дозиране на продукти, Sous Vide оборудване и пр. Комплексното обслужване на нашите клиенти включва доставката на консумативи- фолио, пликове, опаковки кaкто и консултации при проектиране и изработка на дизайн. За дългосрочната и надежна работа на доставените машини се грижат висококвалифицирани сервизни инженери обучени в тренинг центъра в МУЛТИВАК Волфертшвенден, Германия.

За повече информация посетете нашата страница www.multivac.bg или директно поръчайте в нашия онлайн магазин www.mvac.bg.

Партньорство с чужди фирми: Weber Maschinenbau GmbH, PFM MAckaging Machinery, Trepko S.p.z.o.o, Hoegger AG, Wipak, AMB Packaging Клиенти: Белла България ЕД, Ем Джей Дериз ЕООД, Меггле България ЕООД, Димитър Маджаров-2 ЕООД, КФМ ООД, Бони Холдинг, Тандем- В ООД 

За контакти

Адрес: Индустриална зона - Божурище

2227  Божурище

ул. Валери Петров № 10 
Тел/факс: +359 29885500
Тел/факс: +359 29885500
e-mail: [email protected]
www.multivac.bg
www.mvac.bg 

Управител: Трифон Филипов
За контакти: Трифон Филипов

уеб сайт: http://www.multivac.bg/

 
ОФИСФЕРА

ОФИСФЕРА АД

ОФИСФЕРА АД предлага цялостни решения при проектирането, обзавеждането и обслужването на офис и публични пространства, хотели и заведения. Услугите, които оформят нашето комплексно предложение се състоят в:

 • Идентификация и анализ на потребностите
 • Концептуално планиране и зониране на пространството
 • Предлагане на широка гама мебелни решения
 • Техническа разработка, включително проектиране на обзавеждане по дизайн на клиента 
 • Изготвяне на проект в план
 • 3D визуализиране на пространството
 • Доставка и монтаж
 • Гаранционно и следгаранционно обслужване
 • Осигуряване на заместващо обзавеждане за нормално функциониране на офиса
 • Осигуряване на мебели под наем и обзавеждане на временни офиси


За контакти


Централен офис и шоурум:
София 1111, 

ул. Коста Лулчев 25 

тел. 02 971 22 91 


Шоурум Ловеч: 

Ловеч 5500, 

Ловеч Сити център, ет.3, 

тел./факс: 068 62 11 62


e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.offisphera.com

уеб сайт: www.offisphera.com

 
РЕНЦЕЛ

РЕНЦЕЛ БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН ЕООД

Приложно стимулиране на продажбите, оборудване и реклама

Основната дейност на ВКФ Ренцел   е насочена към производството и разпространението  на пазара на търговско и магазинно оборудване и  рекламни системи.
Широка гама от над 17 000 артикула  е гаранция за стандартни и индивидуални решения за всеки търговец, хотелиер  и производител на бързооборотни стоки.

За контакти

Бул. „Св. Климент Охридски № 125 

1756- София


Телефон: +359 2 903 75 42

И-мейл: [email protected]

уеб сайт: www.vkf-renzel.bg

 
РОБУСТА"

РОБУСТА

 • Барово оборудване
 • Кухненско оборудване
 • Резервни части
 • Кафе машини

Изключителен представител за България на професионални кафемашини БРАЗИЛИЯ

За контакти

гр. Пловдив
бул. "Васил Априлов" N 27
тел.: (032) 640 522
факс: (032) 640 521
e-mail:[email protected]

Производствена база
тел.: (032) 62 12 14


гр. София
ж.к. Борово, ул. Родопски извор № 43
тел.: (02) 958 13 21
факс: (02) 958 63 68
e-mail: [email protected]


гр. Варна
ул. Възраждане №1 
тел.: (052) 615 991
факс: (052) 615 991 
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.robusta.bg

 
СББ

СББ Груп

Фирма СББ Груп е основана през 1999г. Предлага пълно барово и ресторантско оборудване. Официален вносител на:


Durobor – стъкло чаши

Borgonovo – стъкло чаши

Uniglass –  стъкло чаши

Comas – прибори за хранене

Porcelite – порцелан чинии ( 5 години гаранция)


Hamilton Beach – блендери

The Bars – барово оборудване

Cocktail of kingdom – барово оборудване

Bar Products – барово оборудване


Основен дистрибутор Monin – сиропи, фрапета, пюрета, сосове и ликьори за коктейли.

За контакти

Централен офис в София.

Представителства в Пловдив, Слънчев бряг, Плевен, Варна и Благоевград.

 

тел.: (02) 971 00 11

тел./факс: (02) 971 00 22
моб.: 0888 66 85 00
e-mail: [email protected]

Уеб сайт:  www.sbb-bg.com

уеб сайт: www.sbb-bg.com

 
ТИРОЛ

ТИРОЛ СЕРВИЗ ООД

ТИРОЛ СЕРВИЗ ЕООД  е основана през 2001 година с предмет на дейност професионално оборудване за ресторанти и хотели. 

Предлагаме на своите клиенти пълен набор в областта на кетъринг оборудването, включващи: кухненско, топлинно, миялно оборудване, барови уреди, неутрално обзавеждане, съдове, инвентар и аксесоари за маса.Перално оборудване - перални, сушилни, каландри, гладачни маси и аксесоари.  

Тирол сервиз  ЕООД разполага с офиси и складова база в София и Бургас и собствен сервиз, който предлага добро съотношение между качеството на услугата и гъвкавост към клиента.   

Изключителен представител на Fagor Industrial - Испания, Scan Box - Швеция и   Menu System - Швейцария.

За контакти

Централен офис
гр. София
ж.к. "Манастирски ливади"
ул. "Майор Павел Павлов" №6, бл. 120
тел.: 359 2  862-55-66
e-mail: [email protected],   


офис Бургас

ж.к.Лазур, бул.Димитър Димов бл. 106

тел. 359 56 816 435

мейл: [email protected] 


Сервиз:

София, бул. Никола Петков 73 

тел. 359 2 862 55 66

359 888 492 241 

meil: [email protected] 

уеб сайт: www.tirol.bg

 
ТОМЕКО

ТОМЕКО ООД

Внос и продажба на професионално кухненско и барово оборудване за хотели, ресторанти и кафетерии.

Пълна гама от топлинно, хладилно и неутрално оборудване, както и богат избор на професионална посуда и екипировка.

За контакти

гр. София 1612
ул. Хайдушка гора №28-32
тел./факс: (02) 958 30 13
тел./факс: (02) 958 26 77
мобилен: 088 958 30 13
e-mail: [email protected]  


гр. Бургас
ул. Елин Пелин №20
тел./факс: (056)866 356
мобилен: 0889 866 356
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.tomeko.bg

 
ТОП

ТОП КОМЕРС ГРУП ЕООД

Доставка,  монтаж и следпродажбено обслужване на пълна гама професионално кухненско оборудване, обзавеждане, кухненска посуда и инвентар. Фирма ТОП КОМЕРС ГРУП  ЕООД притежава сертификат по  ISO 9001:2008 - Система за управление на качеството, съгласно международния стандарт.     

За контакти

Студио за професионални кухни: гр.София, ж.к. Борово, бл.214 А, вх. А, партер тел. 0887424361, факс 02/4817872,  e-mail: [email protected]; [email protected]

уеб сайт: www.profikitchen.com

 
ТОРГОТЕРМ

ТОРГОТЕРМ АД

Комплексно производство на професионално кухненско оборудване, топлинни (електрически, газ) изделия; хладилни изделия; неутрални изделия.

За контакти

гр. Кюстендил 2500
ул. Овощарска No.1


тел.: (078) 52 81 95
тел.: (078) 52 35 11
факс: (078) 55 09 43
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.torgoterm-bg.com

 
ФАИ

ФАИ - БГ ЕООД

Произвежда обзавеждане за супермаркети, магазини за хранителни стоки, заведения за бързо хранене, барове, сладкарници, обзавеждане на бензиностанции, магазини за дрехи, обувки, колани, козметика, парфюмерия, промишлени стоки, авточасти, строителни материали, книжарници.

За контакти

гр. Пазарджик
ул."Райко Алексиев" № 14А


тел.: (034) 45 50 61
тел.: (034) 45 11 61
факс: (034) 45 50 81
мобилен: 0899 11 99 20
e-mail: [email protected]                                                                                                                web: www.fai.bg

уеб сайт: www.fai.bg

 
ХБГ

ХБГ 2000 ЕООД

Проектиране, доставка, монтаж, сервиз на професионално кухненско и барово оборудване.

Директен вносител на фирми от Ali Group - Италия. Представител на: Silko, Lainox, Comenda и OEM.

Представителства във Варна, Бургас и Слънчев Бряг.

За контакти

гр. София 1407
бул. Черни връх № 160


тел.: (02) 806 20 50
сервиз: (02) 806 20 44
факс: (02) 806 20 40
факс: (02) 806 20 44
e-mail: [email protected]

уеб сайт: www.hbg2000.com

 
ЮНИЛИВЪР

ЮНИЛИВЪР БЪЛГАРИЯ

От 135 години насам вдъхновяваме готвачи в 74 страни с професионални решения и продукти, благодарение на които идеите ни пътуват по света. От 1880 г. сме представени на пазара на общественото хранене, където предлагаме продукти на едни от най-известните марки в света на професионалната кулинария като Knorr, Carte d’Or, Hellmann’s, Rama и др.  Работим успешно със заведения от различен мащаб: от независими ресторанти през кетъринг компании и хотелиерски вериги по целия свят. Съвместно с екип от професионални готвачи и диетолози, Unilever FoodSolutions разработва продукти и рецепти за по-привлекателно меню с правилната селекция от балансирани и здравословни ястия.

За контакти

гр. София 1766, Бизнес Парк София, сгр. 3, ет. 1

тел. 02/ 965 40 11

 факс 02/ 965 40 10

E-mail: [email protected]

уеб сайт: www.ufs.com

 

Служебна зона

Регистрация
new_visia_sihre_last