Новини

24.09.2020 • Предложение за участие в изложението "RETAIL SHOW 2021"

ОТНОСНО: Участието на Асоциация ХОРЕКА на изложението #RETAIL SHOW 2021, което ще се проведе в периода 4 – 6 февруари 2021 година в Интер Експо Център.

Имаме удоволствието да Ви представим концепцията на #RETAIL SHOW 2021,
През 2019 г. първото издание на #RETAIL SHOW се проведе заедно с изложения Inter Food&Drink, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното и показа основно предложения в областта на Food retail.
Търсенията на пазара и развитието на сектора изискват формат, който да покаже целия спектър на ритейл сетора.
В този смисъл #RETAIL SHOW 2021 е с различен разширен формат, който има за цел да събере на едно място фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на ритейл.

#RETAIL SHOW 2021 заедно с GastronomiX – професионален форум за висша кулинария и COPIS - единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България ще се проведе в зали 1,,2, 3 и 4 на ИЕЦ.

Разпределението на залите е както следва


* Зала 1 - форум за висша кулинария GastronomiX и фирми, заети в сектора food retail – всичко за оборудването и обзавеждането на магазини за храни, места за хранене и кетъринг


* Зала 2 и част от зала 3 - оборудване и дизайн на магазини, ритейл технологии и системи за сигурност

* В зала 2 ще бъде позициониран и FUTURE SHOP #RETAIL SHOW – симулация на споделен магазин

* В зала 3 ще се намира DIGITAL VILLAGE - споделена концепция, обединяваща специалистите в дигиталните решения, които обслужват както ритейл сектора, така и печатарската и рекламната индустрия

Служебна зона

Регистрация
new_visia_sihre_last